Wintersport in Nederland gaat ook in de zomermaanden door!


In Nederland gaat wintersport gewoon door! En dat terwijl de zomer al een beetje om de hoek komt kijken en de gebieden in de Alpen langzaam sluiten. Tijdens de zomermaanden gaan veel van onze aangesloten organisaties niet alleen door met het aanbieden van hun reguliere lessen, sommigen hebben ook een exclusief aanbod. Via deze pagina brengen we je graag op de hoogte van het aanbod van onze aangesloten organisaties in de zomermaanden.

Skipiste Nieuwegein

8-weekse zomercursus

Skipiste Nieuwegein geeft van mei tot en met begin juli een 8-weekse zomercursus. Dit is een extra voordelige cursus om lekker te blijven skiën of snowboarden of om het alvast te leren voor de volgende wintersport. Meer informatie over deze zomercursus lees je hier.

Préselectie wedstrijdteam

Bovendien hebben ze een préselectie voor kinderen die goed genoeg kunnen skiën en interesse hebben in hun wedstrijdteam. Meer informatie lees je hier.

MRD Race Department

Young MRD

Het is alweer bijna 8 jaar geleden dat MRD is opgericht, de slalom skiclub uit regio Eindhoven. Ze trainen wekelijks slalom in de echte sneeuw van Montana Snowcenter. Dit seizoen is MRD met iets nieuws gestart: Young MRD voor skiërs in de leeftijd van 11-16 jaar. Gedurende 5 weken traint de groep hun skitechniek en maakt kennis met het skiën door de slalompalen. “Met deze clinic kunnen we contact leggen met toekomstige leden van de reguliere MRD avondtraining voor volwassenen, maar het is natuurlijk ook gewoon super gaaf om een groep jeugdige skiërs door te slalom te laten rammen”, aldus Marcel Breedveld, medeoprichter en trainer van MRD. Heb je interesse om aan te sluiten of een keer vrijblijvend kennis te maken? Neem dan contact op via info@mrd.ski of kijk op op de website. Meer informatie vind je hier.

Snowsports Zwolle

Het hele jaar geopend

Bij Snowsports Zwolle kun je het hele jaar door blijven lessen! Bekijk wel goed de openingstijden, deze zijn in de zomerperiode aangepast.

Extreme Sports Summercamp

Daarnaast organiseert Snowsports Zwolle een zomerkamp voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Dit zijn drie dagen die gevuld zijn met sportactiviteiten, zoals trampolinespringen, boulderen, kickboksen, skaten en natuurlijk skiën en snowboarden. Dit kan in verschillende weken. Bekijk alle informatie hier.

Snowsports Bilthoven

Ook in het laagseizoen open

De nét geopende accommodatie Snowsports Bilthoven blijft het hele jaar open. Ook zij hebben aangepaste openingstijden, dus kijk goed wanneer je kunt komen trainen op deze nieuwe baan.

Een organisatie bij jou in de buurt?

Benieuwd of er een aangesloten wintersportorganisatie bij jou in de buurt zit? Bekijk het hier.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues