Jumbo Wintersport Experience

De Jumbo Wintersport Experience is een gaaf programma waarbij de NSkiV wintersport naar jouw school of buurt toehaalt. Bij de Jumbo Wintersport Experience maken kinderen kennis met verschillende wintersporten zonder hiervoor naar de sneeuw te hoeven. Met behulp van opblaasbare skipiste, simulatoren, videogames en lasergeweren wordt de ruimte omgetoverd tot wintersportparadijs en gaan kinderen ervaren hoe het is om te skiën, snowboarden, biatlon, ski slalom en freestyle.

Maak kennis met de Jumbo wintersport Experience

De Jumbo Wintersport Experience zorgt voor een leuke sportdag op school waarbij je kennismaakt met wintersport. Kijk de video om te zien wat je kan doen bij de Jumbo Wintersport Experience!

Jumbo Wintersport Experience ontdekken?

De Jumbo Wintersport Experience is onderdeel van het wintersport op school traject. Je kunt een aanvraag doen via events@wintersport.nl en wij regelen dat de Jumbo Wintersport Experience naar jullie sportdag of school komt! De Jumbo Wintersport Experience staat ook vaak op andere locaties in Nederland, zoals op beurzen of evenementen. Wil jij de Jumbo Wintersport Experience ook inzetten op een beurs of evenement? Laat het ons weten en stuur een e-mail aan events@wintersport.nl.

Tot slot krijgen alle kinderen na afloop van de Jumbo Wintersport Experience een brief mee met informatie over wintersport in Nederland en een uitnodiging voor het NK Schoolteams. Ook via deze manier hoopt de Nederlandse Ski Vereniging kinderen niet alleen een leuke eenmalige activiteit te geven, maar ervoor te zorgen dat ze bij andere wintersportactiviteiten kunnen deelnemen. Op deze manier probeert de NSkiV alle kinderen kennis te laten maken met de wintersportbeleving!

Official partners
Partners
Championship venues