Meerjarenbeleidsplan

Download het meerjarenbeleidsplan

De Nederlandse Ski Vereniging werkt vol overtuiging aan het voor iedereen toegankelijk maken van wintersport. We zijn een bron van informatie en vertellen graag aan iedere wintersporter hoe fantastisch wintersport is. We wijzen daarbij op alle mogelijkheden die er zijn, ook in Nederland, en zetten in op het benutten van de kracht van wintersport als bijdrage aan actuele maatschappelijke uitdagingen zoals gezondheid en vitaliteit. Wij maken dromen van talentjes waar en stimuleren tastbaar sportief resultaat. Maar bovenal zijn wij voor iedere wintersporter leverancier van geluk en plezier!

We zijn trots op wat we wintersporters te bieden hebben. Voor onze leden doen we extra hard ons best en uiteraard is iedere wintersporter bij ons altijd van harte welkom! Of je nu vakantieganger, recreant of topsporter bent, skiër, snowboarder of langlaufer, wij zetten ons samen met alle verschillende wintersportorganisaties hard in om meer wintersporters het plezier van wintersport te laten ervaren. We helpen ze antwoord te vinden op al hun vragen, we helpen ze om geïnspireerd, fit en goed voorbereid op reis te gaan. We bieden ze de mogelijkheid om via ons de plek te vinden in hun favoriete gebied en helpen ze om daar met het juiste materiaal en goed verzekerd met een gerust hart de berg af te suizen.

Als organisatie geloven we in de kracht van (georganiseerd) wintersporten en maken dat mogelijk vanuit maatschappelijk ondernemerschap. Vanuit de oorspronkelijke en meer traditionele rol als sportbond hebben we de afgelopen jaren ingezet om niet enkel aan de vraag van onze leden te voldoen, maar aan de vraag van iedere wintersporter. Door het inzetten op ondernemerschap is er veel specifieke kennis en expertise opgedaan en is een sterk netwerk van partners ontstaan. Door het nemen van deze verantwoordelijkheid zijn we in staat om wintersport via ons platform ‘wintersport.nl’ voor iedereen toegankelijk te maken en voor iedereen van waarde te zijn. Zo blijft het mogelijk om te investeren in de stimulering van sportdeelname, het versterken van verenigingen en wintersportorganisaties, sterk kader, talentontwikkeling en topsport.

In dit plan formuleren we de uitgangspunten voor onze koers, zodat we onze ambitie voor onze leden, klanten en partners op een duurzaam zelfstandige wijze kunnen blijven realiseren. Daarbij zijn we als organisatie marktgericht, maar worden gedreven door onze missie.

Official partners
Partners
Championship venues