Partners

De partners, sponsoren en suppliers van de Nederlandse Ski Vereniging leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de wintersport.

Official partners

Nederlandse Loterij
De Nederlandse Loterij is in april 2016 ontstaan door de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. Daarmee zijn ze de grootste kansspelorganisatie van Nederland geworden met een gevarieerd aanbod van kansspelen. De opbrengsten van Lotto komen, na aftrek van het prijzengeld, volledig ten gunste aan goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er – via NOC*NSF – al 1,4 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Zo ook naar de Nederlandse Ski Vereniging.

JUMBO Wintersport
Jumbo Golf &Hockey is met 13 fysieke winkels en een webshop dé superspecialist met gedrevenheid en passie voor jouw sport! Als lid van Nederlandse Ski Vereniging ontvang je van onze officiële partner Jumbo Wintersport een shopping te goed ter waarde van 25 euro. Dit shopping tegoed is te besteden in één van de Jumbo Wintersport superstores in Amsterdam of Kerkrade of op de webshop www.jumbosports.com/wintersport. Dat betekent dus lekker voordelig shoppen uit het enorme wintersport assortiment!

Partners

Snowworld
Een groot aantal activiteiten van de Nederlandse Ski Vereniging vindt plaats bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Naast verschillende evenementen en wedstrijden vinden er ook trainingen en opleidingen plaats.

Johan Cruyff Foundation
Samen met de Johan Cruyff Foundation vergroten we het aanbod van aangepast wintersporten. De samenwerking bevat een aantal initiatieven waarmee jongeren in aanraking kunnen komen met aangepast wintersporten. Op de Para Snow Day kunnen jongeren kennismaken met de wintersport. Via wedstrijdtrainingen en trainingsweken worden de jongeren vervolgens voorbereid op nationale of internationale wedstrijden.

Ski amadé
Met maar liefst 270 moderne liften en 760 pistekilometers is Ski amadé het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. Eén liftpas biedt toegang tot 5 regio’s: de Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en het Großarltal. Jaarlijks worden de Nederlandse kampioenschappen alpineskiën in Ski amadé gehouden.

DAKA
Daka is op 1 april 1965 onder leiding van Peter en Anke Dankaart begonnen in een kelder op de Bergweg te Rotterdam. Inmiddels biedt Daka in 15 verschillende filialen een totaalaanbod van sportartikelen en sport-casual, waarin alle A-merken vertegenwoordigd zijn.

TeamNL
TeamNL is hét sportteam dat Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau.

Suppliers

STOX
STOX Energy Socks zijn geavanceerde sokken die de bloedcirculatie in de benen stimuleren. De degressieve compressie in onze sokken zorgt voor een verbeterde bloedsomloop. Hierdoor stroomt er meer bloed naar je spieren. Dit heeft als voordeel dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd, spieren sneller herstellen en spierschade wordt beperkt.

GIRO
Of je passie je nu naar de bergen of op de weg brengt, Giro Sport Design ontwerpt de beste producten voor wielrenners en sneeuwsporters.

J.Lindeberg
Ontdek de nieuwste trends in mode, golf- en skikleding bij J.Lindeberg. Bestel online met snelle verzending en gratis retourneren.

Komperdell
Of je nou op zoek bent naar stokken, sneeuwschoenen of beschermers: Komperdell loopt vaak voor op de trends. Ze zijn pionier in het segment bodyprotectors, trendsetter in de ontwikkeling van sneeuwschoenen en marktleider op het gebied van wandel- en skistokken. Als fabrikant zijn ze buitengewoon trots om te zien dat al deze producten over de hele wereld worden gebruikt, ze hebben zeker genoeg avonturen beleefd.

Helly Hanssen
Blijf beschermd in de zwaarste omstandigheden ter wereld in Helly Hansen, vertrouwd door professionals sinds 1877. Koop snel je ski-, zeil- en outdoorkleding.

VISA
Met een Visa World Card betaalt u overal ter wereld snel, gemakkelijk en veilig. Vrijwel alle aankopen die u met uw Visa World Card doet, zijn automatisch verzekerd. Vraag hier gelijk je eigen Visa World Card aan!

Championship Venues

Ramsau am Dachstein
Ramsau am Dachstein is een plaats waar Olympische en wereldkampioenen steeds weer komen voor energie en conditie, om superprestaties te kunnen leveren. Want Ramsau am Dachstein is de juiste plaats om lichaam, geest en ziel te versterken. Ramsau am Dachstein is de topbestemming voor de langlaufsport. Met 220 km loipes, waarop o.a. ook de Noordse wereldkampioenschappen hebben plaatsgevonden, op een hoogte van 1.100 tot 2.700m en met diverse moeilijkheidsniveaus voor iedereen, van recreatielopers tot topsporters.

Hochkönig Maria Alm
De regio Hochkönig Maria Alm is gastheer van de Nederlandse kampioenschappen alpineskiën. De regio staat voor sneeuwzekerheid, prachtige pistes, ontelbare mogelijkheden, indrukwekkende uitzichten, de beste “huttencultuur” en een eersteklas service. De in totaal 33 liften, meer dan 60 perfect geprepareerde pistes en 120 kilometer aan afdalingen staan garant voor een onvergetelijke tijd. Verken de Königstour, een van de mooiste skitochten van de Alpen met zijn 35 kilometer aan aaneengesloten pistes en 7500 hoogtemeters. Hier klopt het hart van de winter.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues