Partners

De partners, sponsoren en suppliers van de Nederlandse Ski Vereniging leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de wintersport.

Official partners

Nederlandse Loterij
De Nederlandse Loterij is in april 2016 ontstaan door de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. Daarmee zijn ze de grootste kansspelorganisatie van Nederland geworden met een gevarieerd aanbod van kansspelen. De opbrengsten van Lotto komen, na aftrek van het prijzengeld, volledig ten gunste aan goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er – via NOC*NSF – al 1,4 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Zo ook naar de Nederlandse Ski Vereniging.
a.s.r. verzekeringen
Al ruim 35 jaar partner van de Nederlandse Ski Vereniging! Dankzij a.s.r. verzekeringen, exclusief voor de Nederlandse Ski Vereniging, gaan tienduizenden leden al jaren met een gerust hart op vakantie.

Official sponsors

Snowworld
Een groot aantal activiteiten van de Nederlandse Ski Vereniging vindt plaats bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Naast verschillende evenementen en wedstrijden vinden er ook trainingen en opleidingen plaats.
Ski amadé
Met maar liefst 270 moderne liften en 760 pistekilometers is Ski amadé het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. Eén liftpas biedt toegang tot 5 regio’s: de Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en het Großarltal. Jaarlijks worden de Nederlandse kampioenschappen alpineskiën in Ski amadé gehouden.
DAKA
Daka is op 1 april 1965 onder leiding van Peter en Anke Dankaart begonnen in een kelder op de Bergweg te Rotterdam. Inmiddels biedt Daka in 15 verschillende filialen een totaalaanbod van sportartikelen en sport-casual, waarin alle A-merken vertegenwoordigd zijn.

Suppliers

ICS (International Card Services)
Door de samenwerking met ICS kunnen leden van de Nederlandse Ski Vereniging via deze link een card aanvragen. Zonder contant geld op zak kun je hiermee betalen bij ruim 27 miljoen adressen, wereldwijd. Deze card is het eerste jaar gratis voor leden van de NSkiV, daarna verkrijgbaar met korting. Bekijk de voorwaarden.
Falke
Falke voorziet de Nederlandse alpine selectie van onderkleding en sokken. Twaalf jaar geleden ontwierp de befaamde sokkenspecialist voor het eerst een functionele sportkous met asymmetrische teen, toen een heuse revolutie in de Sportsector. Falke Underwear biedt ontwerpen die perfect zitten en het lichaam ook de nodige bewegingsvrijheid laten.
Superfeet
De atleten en trainers van de disciplines snowboard freestyle, snowboard alpine en alpine ski worden door Superfeet van binnenzooltjes voorzien. Superfeet produceert de meest stabiliserende binnenzolen. De inlegzolen verbeteren de gezondheid van de voeten en helpen veelgehoorde klachten te verminderen zoals kramp onder de voet, brandend gevoel, koude en tintelende voeten, drukpunten en schuiven in de schoen.
Lapua
Het Finse Lapua ondersteunt de biatleten met munitie. Lapua’s producten zijn klein kaliber patronen en componenten voor civiele en professioneel gebruik. Van een bescheiden en praktisch begin is Lapua uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde merken in de industrie.
Herzog
Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Het succes van de firma komt voort uit jarenlange medische ervaring en een continue dialoog met brei-ingenieurs, artsen, fysiotherapeuten en (top)atleten. Ons assortiment bestaat uit professionele oplossingen voor tal van sportgerelateerde blessures. Naast onze tastbare producten geven wij sporters en (para)medici graag voorlichting over het belang van compressie, blessurepreventie en herstel.

Partners

Ramsau am Dachstein
Ramsau am Dachstein is een plaats waar Olympische en wereldkampioenen steeds weer komen voor energie en conditie, om superprestaties te kunnen leveren. Want Ramsau am Dachstein is de juiste plaats om lichaam, geest en ziel te versterken. Ramsau am Dachstein is de topbestemming voor de langlaufsport. Met 220 km loipes, waarop o.a. ook de Noordse wereldkampioenschappen hebben plaatsgevonden, op een hoogte van 1.100 tot 2.700m en met diverse moeilijkheidsniveaus voor iedereen, van recreatielopers tot topsporters.
Johan Cruyff Foundation
Samen met de Johan Cruyff Foundation vergroten we het aanbod van aangepast wintersporten. De samenwerking bevat een aantal initiatieven waarmee jongeren in aanraking kunnen komen met aangepast wintersporten. Op de Para Snow Day kunnen jongeren kennismaken met de wintersport. Via wedstrijdtrainingen en trainingsweken worden de jongeren vervolgens voorbereid op nationale of internationale wedstrijden.
VeiligheidNL
VeiligheidNL staat voor het vergroten van de veiligheid van alle burgers, van jong tot oud, door het terugdringen van letsel door ongevallen. Onze kracht zit ‘m in de combinatie van letselinformatie en letselpreventie. De stichting duikt niet alleen in de cijfers, maar kijkt ook naar gedrag, omgeving en technologie. Deze kennis zetten VeiligheidNL en de NSkiV om in effectieve campagnes om verantwoord gedrag en bewustwording over veiligheid tijdens de wintersport te stimuleren.
Eurosport
Dé allround sportzender en mediapartner van de Nederlandse Ski Vereniging. Vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam bedient Eurosport de Benelux van zo’n 110 verschillende sporten, waaronder heel veel sneeuwsporten. Zo zijn op Eurosport 1 en Eurosport 2 de voornaamste competities in het snowboarden, alpineskiën, skispringen en biatlon grotendeels live te volgen. Bij deze wedstrijden zoomt Eurosport regelmatig in op de Nederlandse atleten.
Hochkönig Maria Alm
De regio Hochkönig Maria Alm is gastheer van de Nederlandse kampioenschappen alpineskiën. De regio staat voor sneeuwzekerheid, prachtige pistes, ontelbare mogelijkheden, indrukwekkende uitzichten, de beste “huttencultuur” en een eersteklas service. De in totaal 33 liften, meer dan 60 perfect geprepareerde pistes en 120 kilometer aan afdalingen staan garant voor een onvergetelijke tijd. Verken de Königstour, een van de mooiste skitochten van de Alpen met zijn 35 kilometer aan aaneengesloten pistes en 7500 hoogtemeters. Hier klopt het hart van de winter.
Crans Montana
In samenwerking met Sneeuwsport Vlaanderen organiseert de Nederlandse Ski Vereniging jaarlijks SnowFest, oftwel het NK & BK Freestyle. Crans Montana is onze gastheer en heeft naast de 140 km aan pistes, fantastische sneeuwschoen-en skitoermogelijkheden, de vele langlaufloipes en een grote ijsbaan, een van de mooiste Freestyle parken van Europa. Crans Montana is het paradijs voor wintersportliefhebbers!
Werken in Oostenrijk
Gek op Oostenrijk en ervaren in het werven en selecteren van tijdelijke krachten. Dat is Werken in Oostenrijk. In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste skileraren en horecakrachten via ons aan het werk in de bergen, op de pistes, in bars en restaurants. Wij helpen bedrijven aan bekwaam personeel en werkzoekenden aan de leukste seizoensbaan van hun leven! Werken in Oostenrijk biedt in samenwerking met de Nederlandse Ski Vereniging een unieke verzekering voor seizoensarbeid in de Alpen.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners