Nieuws

Troll Nordic Sports geeft clinics aan het personeel van Wageningen University

Troll Nordic Sports heeft clinics cross skate gegeven aan het personeel van de Wageningen University & Research op een sportdag. Onder het motto “Sit less, feel better!” kon personeel van de WUR kennismaken met diverse sporten, waaronder dus cross skate.

Seizoen alpineskiën traditioneel afgesloten met laatste NPWS van Ski-Pro

Ook voor de alpineskiërs zit winterseizoen 2022/2023 erop. Afgelopen zaterdag mochten ze nog een keer vlammen om het seizoen af te sluiten. Net als voorgaande jaren organiseerde Ski-Pro de laatste wedstrijd van deze winter in SnowWorld Amsterdam.

Freestyle Tour 22/23 afgesloten met finals in SnowWorld Landgraaf

Voor de laatste keer dit seizoen verzamelden de Nederlandse snowboarders en freeskiërs zich om nog een keer te knallen. De afsluitende Freestyle Tour van het seizoen werd georganiseerd in SnowWorld Landgraaf en tot de laatste wedstrijd was het nog spannend wie er met de overalltitels naar huis zouden gaan.

Studentenverenigingen slaan handen ineen voor gezamenlijk kampioenschap

Op zaterdag 6 mei vond het Nederlands Studentenkampioenschap Freestyle plaats. Dit was een lange, maar gezellige dag in De Uithof in Den Haag. In samenwerking met studentensportverenigingen D.E.R.M., DROP, Stoked, Avalanche en SPIN organiseerde de Nederlandse Ski Vereniging in De Uithof een freestyle evenement.

Grote opkomst bij de Para Snow Day in SnowWorld Zoetermeer

Zaterdag 13 mei heeft er weer een Para Snow Day plaatsgevonden in Snowworld Zoetermeer, want een beperking hoef je niet tegen te houden om de sneeuw in te gaan! En dat kon je zien, want de opkomst was groot!

Vacature: NSkiV zoekt stagiaires voor seizoen 23/24!

Studenten opgelet! Kun jij een leuk bochtje skiën of snowboarden, doe je een sport-, management- of organisatiestudie én ben je nog op zoek naar een leuke stage? Lees dan snel verder!

Grote opkomst bij Freestyle Tour in Terneuzen

Ook voor de Freestyle Tour-serie is het einde in zicht. Afgelopen zaterdag vond de laatste stop voor de finals plaats. De snowboarders en freeskiërs verzamelden zich in SnowWorld Terneuzen voor een slopestyle-wedstrijd en de opkomst was groot!

Nieuw format N(J)K indoor zorgt voor een spannende dag in SnowWorld Landgraaf

Voor de laatste keer dit seizoen verzamelden de Nederlandse wedstrijdskiërs zich in SnowWorld Landgraaf. Daar vond afgelopen weekend namelijk het NK alpineskiën indoor plaats. Met maar liefst 175 skiërs aan start beloofde het al een spannende wedstrijd worden en dat kunnen we nu alleen maar bevestigen.

Zonnige Troll Roll door de Gelderse Vallei

Op zondag 23 april 2023 organiseerde Troll Nordic Sports de zesde editie van de Troll Roll voor de rolskiliefhebbers. De deelnemers konden op deze heerlijke voorjaarsdag kiezen uit routes van 13, 24 of 35 kilometer.

Eerste van twee volle weekenden in Landgraaf afgetrapt met SMN Cup en Kids Cup/NSkiV Cup sneeuw

Afgelopen weekend verzamelde een groot aantal wedstrijdskiërs zich in SnowWorld Landgraaf. Op zaterdag stond namelijk de SMN Cup op de planning en zondag werden de Kids Cup- en NSKIV Cup-series afgesloten.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues