Nieuws

Opleiding tot skileraar afgerond bij Skicentrum Sassenheim
Redactie op 28 september 2022

Skicentrum Sassenheim heeft de afgelopen weken een groep nieuwe skileraren opgeleid op de eigen rolbaan. Een achttal cursisten, met verschillende leeftijden en achtergronden, vormden de groep waarmee opleiders Niels Mooij en Billy Vonk aan de slag gingen.

Deelnemers RW Molentocht verbazen zich over mooie natuur
Redactie op 27 september 2022

Rolski- en Langlaufvereniging RW Rottemeren organiseert jaarlijks in het derde of vierde weekend van september een toertocht voor rolskiërs en cross-skate met vier afstanden: 15, 25, 40 en 70 kilometer.

Wedstrijdseizoen afgetrapt met Indoor Lowland Championships
Redactie op 26 september 2022

Afgelopen weekend is wedstrijdseizoen 2022/2023 officieel begonnen met de eerste skiwedstrijden van het seizoen. In SnowWorld Landgraaf vonden op 24 en 25 september de Indoor Lowland Championships plaats.

Para Snow Day: een kennismaking met de sneeuw voor mensen met een beperking
Redactie op 26 september 2022

Op zaterdag 24 september konden tientallen mensen kennis kunnen maken met het skiën en/of snowboarden op de Para Snow Day in SnowWorld Amsterdam, want een beperking hoeft je niet te beperken de sneeuw in te gaan.

Nederlandse Loterij en NOC*NSF samen op weg naar het sportiefste land ter wereld
Redactie op 23 september 2022 · aangepast op 23 september 2022 16:30

Nederlandse Loterij is de komende tien jaar hoofdsponsor van TeamNL. In het Arnhemse GelreDome hebben 28 sportbonden, waaronder de Nederlandse Ski Vereniging, namens TeamNL de overeenkomst bekrachtigd.

Snowboardtraining.nl zoekt enthousiaste snowboarders
Redactie op 23 september 2022

Met ingang van 1 oktober 2022 is snowboardtraining.nl officieel een aangesloten organisatie van de Nederlandse Ski Vereniging. De organisatie en zeker de mensen achter deze organisatie lopen echter al veel langer mee in het wintersportwereldje.

Skileraren beginnen gediplomeerd aan nieuw wintersportseizoen dankzij Skitraining.nl
Redactie op 23 september 2022

De zomer was nog niet achter de rug of een zevental cursisten heeft hun eerste opleiding tot skileraar gevolgd bij Skitraining.nl. Na afronding van deze opleiding zijn ze skileraar niveau 2, waarmee ze in staat zijn om beginnende skiërs les te geven.

Freestyle Tour op punt van beginnen
Redactie op 19 september 2022

Het afgelopen wedstrijdseizoen is nog maar net achter de rug en we kijken al naar het nieuwe seizoen van de Freestyle Tour 22/23. De grass root tour uit de lage landen waar iedereen zijn of haar tricks kan laten zien in een fijne community.

NSkiV.nl: dé website gericht op alle wintersportactiviteiten op Nederlandse bodem
Redactie op 19 september 2022

Onlangs heeft de Nederlandse Ski Vereniging de nieuwe website NSkiV.nl gelanceerd. Deze nieuwe website bevat alle benodigde informatie voor de wintersportliefhebbers die actief zijn of willen zijn binnen de Nederlandse wintersport.

Nederlandse Loterij in Beweging Prijs; 50.000 euro voor een sportief initiatief
Redactie op 14 september 2022

De Nederlandse Loterij heeft als missie om heel Nederland in beweging te brengen. Om deze missie extra kracht bij te zetten reiken ze jaarlijks een prijs uit aan een organisatie met een sportief initiatief dat Nederland(ers) in beweging brengt: de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners