NSkiV-lidmaatschap

Ledenvoordelen
Er zijn meer dan genoeg redenen om lid te worden van de NSkiV! Maak gebruik van de vele voordelen en kortingen. Bovendien support je met het lidmaatschap de wintersport in Nederland. Wij hebben geen winstoogemerk en alles wat we verdienen gaat terug de sport in. Jouw lidmaatschap draagt daarmee bij aan de ontwikkelingen van de Nederlandse wintersport: de sportontwikkeling van de jeugd, de mogelijkheden voor aangepast wintersport, de wintersportopleidingen en nog veel meer!

Wat krijg je voor je lidmaatschap van de Nederlandse Ski Vereniging?

  • Toegang tot de beste doorlopende reisverzekering voor iedere wintersporter;
  • 80% van onze leden kiest voor onze verzekering;
  • Veel leesplezier met driemaal per seizoen Wintersport Magazine;
  • Toegang tot de testavonden waar je de nieuwste ski’s test
  • Tot wel 55% korting via Skiset (online) op materiaalhuur in de Alpen;
  • Toegang tot exclusieve ledenvoordelen;
  • Korting op de toegang van sneeuwbanen in Nederland.

Bekijk hier alle actuele ledenvoordelen

Word nu lid

Wil je lid worden van de Nederlandse Ski Vereniging en profiteren van de bovenstaande voordelen? Sluit dan direct online je lidmaatschap af of bel op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur met de afdeling ledenservice.

Kosten

Een hoofdlidmaatschap kost jaarlijks € 45,- en een gezinslidmaatschap* € 22,50,-. Voor kinderen jonger dan vijf jaar hoeft geen lidmaatschapscontributie te worden betaald. Vanaf hun vijfde verjaardag wordt de contributie voor het gezinslidmaatschap in rekening gebracht. Vanaf dat moment ontvangen zij ook een eigen lidmaatschapspas.

*Het gezin heeft één hoofdlidmaatschap, elk ander gezinslid kan gebruikmaken van dit gezinslidmaatschap.

Let op! Ook een reisverzekering afsluiten?

Vul dan dit formulier in op wintersport.nl, daarmee wordt je ook automatisch lid van de NSkiV.

Onze reisverzekering is opgesteld in samenwerking met actief betrokken leden om tot duidelijke voorwaarden te komen die er écht toe doen bij wintersport. Of het nu gaat om autopech op weg naar de wintersport, het verdraaien van je knie bij het uitstappen uit de stoeltjeslift, of het raken van een verborgen steen onder de poedersneeuw, wij begrijpen dat simpelweg het aanvinken van het vakje ‘wintersportdekking’ bij een reisverzekering niet altijd voldoende is om deze risico’s te dekken. Daarom hebben we in samenwerking met onze verzekeringspartners de meest uitgebreide reisverzekering voor wintersporters ontwikkeld.

Official partners
Partners
Championship venues