Échte wintersportdekking bij je verzekering

Reisverzekering
Reisverzekering
Autopech op weg naar de wintersport, je knie verdraaid bij het uitstappen uit de stoeltjeslift, een steen geraakt die verscholen lag onder de poedersneeuw. We weten dat het aanvinken van het hokje ‘wintersportdekking’ bij een reisverzekering lang niet altijd genoeg is om deze risico’s af te dekken. Daarom hebben we samen met onze verzekeringspartners de beste reisverzekering voor wintersporters ontwikkeld.
Zorgverzekering
Zorgverzekering
De Nederlandse Ski Vereniging zorgt ervoor dat jij zo onbezorgd mogelijk op wintersport kan gaan. Om die reden ontwikkelden wij ook een zorgverzekering die perfect aansluit op onze doorlopende reisverzekering. Zo voorkom je met de combinatie van onze verzekeringsproducten dubbele dekkingen, profiteer je van wintersportvoordelen én kun je bovendien bij één alarmcentrale terecht.
Verzekering voor skileraren
Verzekering voor skileraren
Ga jij een seizoen in de sneeuw werken? Houd er dan rekening mee dat de meeste reisverzekeringen alleen recreatieve reizen dekken en dus geen reizen waarbij je aan het werk bent. Daarom kun je via ons een extra clausule afsluiten bovenop onze doorlopende reisverzekering waarmee je wél verzekerd bent tijdens je seizoen in de sneeuw.
Mijn verzekering
Mijn verzekering
Wil je zaken met betrekking tot je verzekering online regelen? Moet je bijvoorbeeld een schade melden? Log dan in op ‘Mijn verzekering’.
Official partners
Partners
Championship venues