Nederlandse Loterij in Beweging Prijs; 50.000 euro voor een sportief initiatief


De Nederlandse Loterij heeft als missie om heel Nederland in beweging te brengen. Om deze missie extra kracht bij te zetten reiken ze jaarlijks een prijs uit aan een organisatie met een sportief initiatief dat Nederland(ers) in beweging brengt: de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs.

De winnaar van deze prijs ontvangt een cheque van maar liefst €50.000 en een prachtige, bronzen sculptuur. Alle vier de genomineerden winnen, want naast de winnaar ontvangen de drie andere initiatieven ook een mooie geldprijs van €5.000 ter aanmoediging.

Niet alleen de beneficianten van de Nederlandse Loterij mogen meedingen naar de prijs. Iedere stichting (goed doel), vereniging of persoon dat een sportief initiatief heeft dat Nederland(ers) in beweging brengt, kan zich inschrijven.

De beoordelingscriteria zijn;
· Het potentieel om Nederland en haar inwoners in beweging te krijgen;
· De uitvoerbaarheid;
· De mogelijkheid om het initiatief of de service daadwerkelijk in te zetten of te kunnen gebruiken binnen het volgende kalenderjaar;
· De manier van communiceren, moed en creativiteit;
· Enig ander criterium dat de jury, aangesteld door Nederlandse Loterij, relevant vindt.

Heb jij of ken jij een goed sportief initiatief om Nederland in beweging te krijgen? Meld het dan nu aan.

Official Partner van de Nederlandse Ski Vereniging

De Nederlandse Loterij is in april 2016 ontstaan door de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. Daarmee zijn ze de grootste kansspelorganisatie van Nederland geworden met een gevarieerd aanbod van kansspelen. De opbrengsten van Lotto komen, na aftrek van het prijzengeld, volledig ten gunste aan goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er – via NOC*NSF – al meer dan 1,4 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Zo ook naar de Nederlandse Ski Vereniging.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues