De Lerarendag 2024: meld je snel aan!


Op zaterdag 24 augustus 2024 organiseren SnowPros en de Nederlandse Ski Vereniging wederom de Lerarendag in SnowWorld Zoetermeer. Deze dag biedt leerzame en interessante clinics voor ski- en snowboardleraren. Daarnaast telt deze bijscholing mee voor het behoud van de ISIA/IVSI-licentie (1 jaar). Net als voorgaande jaren vindt de Lerarendag plaats aan het begin van het nieuwe seizoen. Aanmelden voor deze dag is nu al mogelijk. Zorg dat je op tijd bent, want vol = vol.

Thema’s die aan bod komen

Op deze dag komen verschillende thema’s aan bod. Twee onderwerpen die zeker aan bod zullen komen, zijn het verbeteren van je eigen vaardigheid en het geven van feedback. Het verbeteren van je eigen vaardigheid is dit jaar een belangrijk thema, waarbij we ingaan op korte en dynamische bochten. Tijdens de theoriesessies behandelen we het belang van feedback, een onderwerp dat steeds belangrijker wordt in het geven van lessen en trainingen.

Het programma

De dag begint om 10.00 uur in SnowWorld Zoetermeer, waar we gezamenlijk starten. Daarna is de dag opgedeeld in 3 blokken van anderhalf uur, waarbij je in groepen dieper ingaat op verschillende thema’s. Om 17.00 uur sluiten we gezamenlijk af met een borrel. Voor leden van SnowPros (en hun eventuele introducés) is er aansluitend een gezellige BBQ.

  • 10.00 - 10.15 uur: inloop Lerarendag
  • 10.15 - 11.00 uur: welkom
  • 11.00 - 12.30 uur: blok 1
  • 13.00 - 14.30 uur: blok 2
  • 15.00 - 16.30 uur: blok 3
  • 17.00 - 18.00 uur: borrel
  • Vanaf 18.00 uur organiseert SNOWPROs een BBQ voor hun leden.

Meld je aan voor de Lerarendag

Voor leden van SnowPros is deelname aan het dagprogramma gratis, inclusief baantoegang. Niet-leden betalen € 35,- (niet-restitueerbaar). De BBQ aan het einde van de dag, exclusief voor SNOWPROs-leden, kost € 27,50.

Meld je snel aan en zorg dat je erbij bent, want vol=vol. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, meld je dan tijdig af om onnodige kosten te voorkomen.

Aanmelden voor de Lerarendag / Summerevent

Lid worden van SnowPros?

SnowPros is de vereniging die evenementen en bijscholingen organiseert voor Nederlandse sneeuwsportleraren, skischolen en opleidingsinstanties. Daarnaast bieden zij nog veel meer ondersteuning. Meer informatie hierover vind je op hun website, waar je je ook kunt aanmelden als lid.

Tot de 24ste!

We kijken ernaar uit om aan het begin van het seizoen samen te komen met de leraren en het seizoen goed in te luiden. Hopelijk tot de 24e!

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues