Wedstrijdseizoen op de baan afgesloten met Kids Cup en NSkiV Cup finales bij Il Primo

Beeld: Il Primo

Het wedstrijdseizoen voor de baanskiërs zit erop. Afgelopen weekend werden bij Il Primo in Bergen de laatste twee wedstrijden van het seizoen georganiseerd, namelijk seriewedstrijd vijf en zes van de Kids Cup en NSkiV Cup. Hoewel een haperende tijdwaarneming even voor wat werk zorgde, verliep de wedstrijd verder soepel en was het een mooie afsluiting van het seizoen. Na de laatste wedstrijd werden niet alleen de winnaars van de wedstrijden gekroond, ook de prijzen voor de serie werden uitgereikt. Het was een mooie wedstrijddag in Bergen en een goed einde van het seizoen.

Soepele wedstrijd dankzij ervaren wedstrijdorganisatie

De wedstrijdorganisatie van Il Primo heeft een mooie wedstrijddag neergezet afgelopen weekend. Mede dankzij een ervaren team en de hulp van veel ouders wisten ze de dag, ondanks een haperende tijdwaarneming, soepel te laten verlopen. Vlak voor wedstrijd 6 van de NSkiV Cup hield de tijdwaarneming ermee op en leek het niet in een paar tellen opgelost te kunnen worden. Gelukkig wist de organisatie het probleem op te lossen en kon de wedstrijd toch doorgaan. Hiermee heeft de organisatie laten zien dat ze ook met dit soort situaties weten om te gaan, complimenten! Op wat vertraging na, heeft het verder weinig invloed gehad op een leuke wedstrijd.

Alle seizoenen kwamen langs tijdens de wedstrijden

De baanskiërs zetten nog één keer alles op alles bij laatste puntenwedstrijden van het seizoen. Ook het publiek was weer razend enthousiast, al kregen die ook af en toe even te maken met Moeder Natuur. Met zon, regen, hagel en storm kwamen alle seizoenen langs op de wedstrijddag. Gelukkig was er de mogelijkheid om vanuit de Stube of van onder de verkapping de wedstrijd te blijven volgen, zonder kletsnat geregend te worden. Het was een gezellige dag en namens Il Primo bedanken we alle vrijwilligers voor hun inzet en het publiek voor hun aanwezigheid! Ze wensen iedereen vast een fijne zomer en hopen jullie snel weer te zien!

Beeld: Il Primo

Felicitaties aan de winnaars

Namens Il Primo en de Nederlandse Ski Vereniging feliciteren we de winnaars van de vijfde wedstrijd: Jinte Blom (U8-D), Thijs Stekelenburg (U8-H), Luna Mutsaers (U10-D), Ties Rector (U10-H), Sophie Hulsker (U12-D), Aaron Hemmes (U12-H), Lotus Muntjewerf (U14-D), Krijn Kramer (U14-H), Fayeline Schyfsma (U16-D), Rik Audenaert (U16-H), Lara Martens (JSM-D) en Tim Adrichem (JSM-H).

Ook feliciteren we, mede namens Il Primo, de winnaars van de zesde en laatste seriewedstrijd: Jinte Blom (U8-D), Thijs Stekelenburg (U8-H), Leonore van Meel (U10-D), Ties Rector (U10-H), Sophie Hulsker (U12-D), Aaron Hemmes (U12-H), Ilora Schouten (U14-D), Krijn Kramer (U14-H), Fayeline Schyfsma (U16-D), Bastiaan Urban (U16-H), Lara Martens (JSM-D) en Sander van de Reep (JSM-H).

De volledige uitslag vind je op data.wintersport.nl.

Ook gefeliciteerd aan de seriewinnaars

Met de wedstrijden bij Il Primo sluiten we niet alleen het wedstrijdseizoen voor de baanskiërs af, ook de serie komt hiermee ten einde. Daarom willen we bij deze de winnaars van de Kids Cup en NSkiV Cup 2023/2024 feliciteren! Zij hebben de meeste seriepunten weten te halen dit seizoen: Puck van Grootheest (U8-D), Thijs Stekelenburg (U8-H), Falisha Vis(U10-D), Ties Rector (U10-H), Isabel Hoekstra (U12-D), Aaron Hemmes (U12-H), Lotus Muntjewerf (U14-D), Krijn Kramer (U14-H), Fayeline Schyfsma (U16-D), Thijs Jan Duiven (U16-H), Annelie Leijen (JSM-D) en Thijmen Bruins (JSM-H).

De volledige uitslag vind je op data.wintersport.nl.

Beeld: Il Primo

We willen iedereen die heeft geholpen bij het organiseren van de zes Kids Cup en NSkiV Cup-wedstrijden ontzettend bedanken! Ieder seizoen zijn er weer een hoop vrijwilligers in touw om het wedstrijdcircuit voor de Nederlandse skiërs op de baan en in de sneeuw te organiseren. Zonder jullie hulp, kunnen die wedstrijden niet plaatsvinden. Dus bij deze: onwijs bedankt en op naar een mooie zomer!

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues