NK/BK Park & Pipe en Snowfest 2024 gaan niet door

Beeld: Sneesport Vlaanderen, Robbe de Temmerman

Helaas moeten we jullie mededelen dat het NK/BK Park & Pipe en dus ook het Snowfest dit seizoen niet door kan gaan. Na de succesvolle editie in Leysin vorig jaar zijn we bezig geweest met het zoeken van een locatie voor de wedstrijden van dit seizoen. Hiervoor hebben we ongeveer alle gebieden gesproken waar hoogwaardige FIS of Europa Cup-wedstrijden worden georganiseerd, maar zonder succes. Alle gebieden die we benaderd hebben, geven aan geen interesse, budget en/of tijd te hebben voor onze nationale kampioenschappen.

We geven de moed echter niet op en zijn inmiddels op zoek naar een locatie voor seizoen 2024/2025. We hebben goede hoop dat we vanaf volgend seizoen Snowfest weer door kunnen zetten! Zodra we hier nieuws over hebben, zullen we dat uiteraard met jullie delen.

Laten we er met z’n allen nog een mooie tweede helft van het seizoen van maken! We willen de NK/BK Park & Pipe niet zomaar aan ons voorbij laten gaan dit seizoen, dus we zijn in overleg of we deze indoor kunnen organiseren. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues