Beleef de Jumbo Wintersport Experience bij Jumbo Wintersport op 9 en 16 december


Ervaar de wintersport in eigen land! De Jumbo Wintersport Experience geeft kinderen de ervaring van de wintersport bij jou om de hoek. Kinderen kunnen skiën, snowboarden en sleeën van de opblaaspiste en maken kennis met de biatlon, freestyle snowboarden en alpineskiën. Durf jij het aan? Kom dan langs bij Jumbo Wintersport in Kerkrade op 9 december of in Amsterdam op 16 december!

De Jumbo Wintersport Experience

Met de Jumbo Wintersport Experience laten we kinderen kennis maken met verschillende wintersporten zonder dat ze daarvoor naar de sneeuw hoeven te gaan. We bouwen de experience op in de winkel en bij mooi weer ook deels buiten en zorgen ervoor dat iedereen de verschillende onderdelen kan doen. Normaal gesproken doen we dit in de gymles op basisscholen, maar nu hebben we dus tweemalig vrije inloop voor iedereen die wil. Zo kan iedereen, of je nu al vaker op wintersport bent geweest of niet, kennis maken met de Jumbo Wintersport Experience.

De Experience voor de deur bij Jumbo Wintersport

De Jumbostores in Amsterdam en Kerkrade zijn de twee Jumbo Sports-filialen waar je, naast golf- en hockeyproducten, ook voor een uitgebreid wintersportassortiment terecht kunt. Jumbo Wintersport is officieel partner van de Wintersport Experience van de NSkiV en aankomende twee zaterdagen staan we bij hun voor de deur! Iedereen is welkom om gratis de experience uit te proberen. Op 9 december vind je ons bij Jumbo Wintersport in Kerkrade, gevestigd op het adres Wiebachstraat 77A, 6466 NG Kerkrade. En op 16 december zijn we te vinden bij Jumbo Wintersport in Amsterdam, Roesiel 16, 1043 BL Amsterdam. Kom langs en beleef de wintersport met de Jumbo Wintersport Experience!

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues