Gezocht: kinderen om de vernieuwde Jumbo Wintersport Experience te testen

Eén van de nieuwe onderdelen is onze gloednieuwe sleebaan

Iedere zomer proberen we onze evenementen te blijven vernieuwen en dit jaar stond de Jumbo Wintersport Experience op de planning. We hebben er een aantal nieuwe onderdelen aan toegevoegd en bestaande onderdelen verbeterd. Dus nu is het tijd om te testen! Volgende week woensdag, 13 september, van 14:00 tot 17:00 organiseren we een testdag en willen we kinderen de mogelijkheid geven om onze Jumbo Wintersport Experience te proberen. Zo hebben zij een leuke wintersportmiddag en kunnen wij zien of het allemaal gaat zoals we willen. Win-win dus!

Wat is de Jumbo Wintersport Experience?

De Jumbo Wintersport Experience is een gaaf programma waarbij de NSkiV wintersport naar de scholen of de gemeente haalt. Bij de Wintersport Experience maken kinderen kennis met verschillende wintersporten zonder hiervoor in de sneeuw te hoeven staan. Met behulp van een opblaasbare skipiste, simulatoren, videogames en lasergeweren wordt de ruimte omgetoverd tot wintersportparadijs en gaan kinderen ervaren hoe het is om te skiën, snowboarden, biatlonnen, slalommen en freestylen.

Heb of ken jij kinderen die willen testen?

Normaal gesproken staan we met de Jumbo Wintersport Experience dus op scholen of bij gemeenten, maar nu bieden we dus eenmalig de kans om buiten school om kennis te maken met de Jumbo Wintersport Experience. Op woensdagmiddag 13 september organiseren we een testdag. Deze vindt plaats in een gymzaal in Nieuwegein, van 14:00 uur tot 17:00 uur. Dus heb jij of ken jij kinderen die ons hierbij willen helpen en tegelijk zelf een leuke middag kunnen hebben, geef je dan snel op via een mailtje naar t.vanderreek@wintersport.nl! Wees er snel bij, want vol = vol.

Let op: tijdens de testdag is ons filmteam aanwezig om opnames en foto’s te maken voor een promotievideo van de Jumbo Wintersport Experience.

Praktische informatie

Hieronder zetten we nog even de praktische informatie voor je op een rijtje.
Wat: testdag voor de vernieuwde Jumbo Wintersport Experience
Wanneer: woensdagmiddag 13 september 2023 van 14:00 tot 17:00 uur
Waar: Sportzaal de sluis, Kastanjestraat 2 3434 CA Nieuwegein
Voor wie: kinderen van 9 tot 12 jaar

Opgeven kan via een mailtje naar t.vanderreek@wintersport.nl, met daarin de namen en leeftijden van de kinderen en contactgegevens van de ouders. Om gebruik te mogen maken van de gemaakte beelden vragen we ouders/begeleiders om ter plekke een AVG-formulier te ondertekenen.

Kinderen die meedoen raden we aan om in gymkleding te komen. Schoenen die geschikt zijn voor de gymzaal zijn verplicht.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues