Seizoen alpineskiën traditioneel afgesloten met laatste NPWS van Ski-Pro

Ook voor de alpineskiërs zit winterseizoen 2022/2023 erop. Afgelopen zaterdag mochten ze nog een keer vlammen om het seizoen af te sluiten. Net als voorgaande jaren organiseerde Ski-Pro de laatste wedstrijd van deze winter in SnowWorld Amsterdam. Met zo’n 100 skiërs aan start was het een mooi einde van het seizoen. Na een ochtendje in de koude hal werden de winnaars tijdens de prijstuitreiking buiten letterlijk in het zonnetje gezet.

Soepele laatste wedstrijd van het seizoen

Het was een kort dagje voor de skiërs afgelopen weekend, voor 12 uur was de wedstrijd namelijk al klaar. Alle skiërs mochten twee keer door dezelfde slalom en op slechts twee deelnemers na wist iedereen ook twee tijden neer te zetten. In sommige categorieën werd het nog heel spannend. Zo zat er bij de JSM-dames maar een honderste van een seconde tussen de nummer één en twee. Buiten was het prachtig weer en na de wedstrijd werd het skipak snel omgeruild voor een korte broek. De prijsuitreiking vond dan ook buiten onder het genot van een stralend zonnetje plaats. Het was een mooie afsluiting van de wedstrijd en het seizoen.

Organisatie weer binnen eigen team

In tegenstelling tot de wedstrijden van de afgelopen jaren, kon de race van afgelopen zaterdag weer met eigen vrijwilligers georganiseerd worden. Ski-Pro wist genoeg mensen te vinden om een mooie wedstrijd neer te zetten. Een goed teken voor de skiclub dus! De dag verliep soepel door de goede organisatie en voorbereiding van het team van Ski-Pro en zoals gepland was de wedstrijd op tijd klaar.

Felicitaties aan de winnaars

Voor de laatste keer dit seizoen mogen we de winnaars feliciteren. Namens Ski-Pro en de Nederlandse Ski Vereniging gaan onze felicitaties naar Lisanne Gooijer (U8-D), Rens Faaij (U8-H), Vayen Jeurissen (U10-D), Quinn van den Elzen (U10-H), Alisa Korkmaz (U12-D), Maximilian Eschgfaller (U12-H), Sanne Lucas (U14-D), Nick van Kuik (U14-H), Joya Kalsbeek (U16-D), Luka Eschgfaller (U16-H), Marit Luttekes (JSM-D) en Paco Dannenburg (JSM-H).

De volledige uitslag vind je op data.wintersport.nl.

Op naar de zomer!

Met de NPWS van Ski-Pro sluiten we winterseizoen 2022/2023 af. Het was een mooi wedstrijdseizoen en op enkele wedstrijden na, kon alles doorgaan. Wij gaan ons voorbereiden op volgend seizoen en zullen jullie via onze kanalen op de hoogte houden van het laatste nieuws en de nieuwe kalender. Voor nu wensen we iedereen een fijne zomer en succes met alle voorbereidingen voor seizoen 2023/2024!

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues