Nog volop activiteiten (in de sneeuw) bij Langlaufvereniging Bedaf

Bij Langlaufvereniging Bedaf uit Uden is er nog altijd volop activiteit. Zo werd er onlangs getraind in de sneeuw, staat er een nieuwe samenwerking op rol, staat er een grote hoeveelheid proeflessen op de agenda en reizen leden nog af naar het buitenland voor wedstrijden.

Langlaufen in de Nederlandse sneeuw

Afgelopen week werden de leden van Langlaufvereniging Bedaf verrast met een vers laagje sneeuw in de Udense duinen. Daarom konden ze trainen in echt winterse omstandigheden. De leden gingen daarom heuveltje op, heuveltje af in een wit landschap. Bekijk hieronder de beelden!

Proeflessen en wedstrijden in het buitenland

Op elke zaterdag in april (en oktober) zijn er tussen 11 uur en 12 uur proeflessen bij Langlaufvereniging Bedaf. Aanmelden voor deze proeflessen kan via het mailadres lessen@bedaf.nu. Meer informatie over deze proeflessen is te vinden op www.bedaf.nu.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues