Ondanks regen toch mooi en spannend vervolg op de Kids Cup en NSkiV Cup bij Il Primo


Afgelopen weekend ging de serie van de Kids Cup en NSkiV Cup weer verder, dit keer bij Il Primo. Het was een regenachtige dag, maar dat hield de skiërs niet tegen. Op de mattenbaan in Bergen werd hard gestreden en ging het in sommige categorieën zelfs om een fractie van seconden.

Strijd om honderdsten

Het was een spannende dag bij het Noord-Hollandse Il Primo. Bij de oudste skiclub van Nederland vonden de derde en vierde wedstrijd plaats in de Kids Cup/NSkiV Cup-serie. Zowel bij de eerste als bij de tweede wedstrijd van die dag ging het letterlijk om honderdsten van seconden. Zo won Jara Hulsenboom op twee honderdsten van Lara Martens (U16-D) en zat Sander van der Reep slechts vier honderdsten achter Tim Adrichem (JSM). Ondanks het weer zorgden de deelnemers dus voor een waar spektakel op de baan!

Applaus voor de vrijwilligers en deelnemers

Je kunt het bijna niet gemist hebben afgelopen weekend: de regen kwam met bakken uit de lucht. Maar weer of geen weer, de wedstrijden ging door in Bergen. Dat hetzelfde voor de skiërs gold, bleek wel uit het grote deelnemersveld. Niemand liet zich weerhouden door de regen en alle skiërs probeerden de snelste tijd te skiën. Namens il Primo nog een bedankje en vooral respect naar alle vrijwilligers en deelnemers, die hebben toch een groot deel van de dag in de regen gestaan.

Felicitaties aan de winnaars

Na een wedstrijd in zulke omstandigheden, zijn felicitaties natuurlijk zeker op hun plaats. Namens skiclub il Primo en de Nederlandse Ski Vereniging feliciteren we de winnaars van de derde seriewedstrijd: Lara van Veen (U8-D), Ties Rector (U8-H), Julia Lola Bikker (U10-D), Vigo Althof (U10-H), Lotus Muntjewerf (U12-D), Maximilian Eschgfaller (U12-H), Fien Hulsenboom (U14-D), Bink Sempel (U14-H), Jara Hulsenboom (U16-D), Luka Eschgfaller (U16-H), Mare Schipper (JSM-D) en Tim Adrichem (JSM-H).

Ook de winnaars van de vierde wedstrijd willen we van harte feliciteren: Lara van Veen (U8-D), Ties Rector (U8-H), Leonore van Meel (U10-D), Vigo Althof (U10-H), Aliza Korkmaz (U12-D), Maximilian Eschgfaller (U12-H), Fien Hulsenboom (U14-D), Bink Sempel (U14-H), Jara Hulsenboom (U16-D), Luka Eschgfaller (U16-H), Mare Schipper (JSM-D) en Tim Adrichem (JSM-H).

Voor de complete wedstrijduitslag kun je kijken op data.wintersport.nl.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues