Freestyle Tour op punt van beginnen

Redactie op 19 september 2022

Het afgelopen wedstrijdseizoen is nog maar net achter de rug en we kijken al naar het nieuwe seizoen van de Freestyle Tour 22/23. De grass root tour uit de lage landen waar iedereen zijn of haar tricks kan laten zien in een fijne community.

De Nederlandse Ski Vereniging en Sneeuwsport Vlaanderen organiseren iedere winter de Freestyle Tour: een serie wedstrijden voor Nederlandse en Belgische freestyle snowboarders en skiërs. Verspreid over het seizoen vinden er een aantal wedstrijden plaats op verschillende indoorsneeuwbanen in Nederland en België. Bij elke wedstrijd zijn punten te behalen die meetellen voor het Freestyle Tour-klassement. Aan het eind van het seizoen worden de prijzen uitgereikt voor de overall kampioenen van de Freestyle Tour. Tijdens de Freestyle Tour proberen we steeds een fijne mix aan te bieden van competitie, fun en zoveel mogelijk snowboarden en skiën.

Programma

Onderstaand kunnen jullie de data van de Freestyle Tour terugvinden:
01/10/2022 TacoFest RAIL - Ice Mountain Komen
23/10/2022 Slopestyle - Aspen Wilrijk
28/01/2023 Big Air - Snowvalley Peer
18/03/2023 Slopestyle - SnowWorld Terneuzen
13/05/2023 Freestyle Tour Rails Finals - SnowWorld Landgraaf
14/05/2023 Freestyle Tour Slopestyles Finals - SnowWorld Landgraaf

Mis het niet en plaats zeker deze in je agenda.

🇧🇪 Inschrijven BELGIË 🇧🇪
🇳🇱 Inschrijven NEDERLAND 🇳🇱

Verder is er een nieuwe Facebook-pagina om ook hier op de hoogte te blijven van de nieuwtjes in de sneeuwsport community samen met foto’s, de events en wedstrijduitslagen. De eerste wedstrijd wordt alvast een knaller met een mooie railwedstrijd. Check it out!

Vragen?

Wil jij meer weten over het komende seizoen of wil jij beginnen als wedstrijdsnowboarder? Neem dan eens een kijkje op onze pagina ‘Wedstrijdsport’ voor alle informatie. Voor vragen over onze wedstrijden en evenementen kan je contact opnemen met de afdeling ‘Wedstrijdzaken & Evenementen’ via events@wintersport.nl.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners