Skicentrum Sassenheim

Skicentrum Sassenheim is rolbaan, ideaal gelegen aan de A44. Wat meteen opvalt is de moderne, mooie uitstraling als je binnen komt. Je komt binnen in de bar, waar je na een les kunt bijkomen met een hapje en een drankje. Vanaf de verschillende tafels en zithoeken heb je door de grote ramen uitzicht over de banen. Na de lessen wordt hier vaak gezellig nagepraat.

De hal waar de rolbanen staan is ruim en licht. Je kan vanaf een aantal bankjes toekijken naar de mensen op de banen, welke in hoogte verstelbaar zijn. Gedurende het hoogseizoen is de rolbaan 7 dagen per week geopend. Het kan echter wel druk zijn, dus een tijdje van tevoren boeken kan geen kwaad.

Kwaliteit

Skicentrum Sassenheim staat voor kwaliteit. Dit zie je terug in de manier van lesgeven. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau en je skills worden regelmatig getest in de sneeuw, waar ze twee keer per jaar naar toe trekken. Zo wordt er één keer per jaar een techniekreis georganiseerd richting Val Thorens en trekken ze met de familiereis vaak richting Oostenrijk.

Voor kinderen heeft Skicentrum Sassenheim het Ski Performance Team opgericht. Hier kunnen enthousiaste kinderen tussen de 5 en 16 jaar die ervaring hebben in het skiën wekelijks trainen op de rolbaan. Er wordt getraind in vaste groepen met leeftijdsgenoten. Elk jaar worden er meerdere trips georganiseerd naar een sneeuwhal in Nederland en een trainingskamp in Oostenrijk.

LocatieWasbeekerlaan 24C2171AE SassenheimNederlandT: 0252-222555http://www.skicentrumsassenheim.nl
Official partners
Partners
Championship venues