Vacatures in de Nederlandse wintersport

Ga werken bij een Nederlandse wintersportorganisatie en maak van je passie je werk. Bekijk de nieuwste vacatures en solliciteer direct!


Skileraren bij Wolfskamer Wintersport (Huizen, NH)

Wolfskamer Wintersport is op zoek naar skileraren met een gangbare maatschappelijke situatie en baan, die graag een avond in de week of in het weekend met hun sportpassie bezig zijn.

De Wolfskamer is een vereniging met haar eigen borstelbanen. De vereniging heeft met ruim 4.100 leden en 300 lessen per week de grootste vereniging van Nederland en doet dit al ruim 40 jaar. Doordat de pistes deels beplant is met verschillende dennenbomen komt het wintersportgevoel hier naar boven. Ook de accommodatie is geïnspireerd door de Alpen, wat het gezellig en warm aan laat voelen.

Lees meer over deze vacature


Ski- en/of snowboardleraren bij De Uithof (Den Haag, ZH)

Dit winterseizoen niet naar de sneeuw? Bij De Uithof worden enthousiaste ski- en/of snowboardleraren gezocht! Ben jij degene die het skischoolteam komt versterken?

De sneeuwbaan van de Uithof maakt deel uit van het multifunctionele sportcentrum De Uithof dat aan de zuidwestkant van Den Haag ligt. Het bijzondere van de sneeuwbaan van de Uithof is dat er een bocht in de baan zit, zodat je het einde van de piste niet kunt zien wanneer je start met de afdaling.

Lees meer over deze vacature


Ski- en/of snowboardleraar bij Krachtwereld.nl (Dordrecht, ZH)

Ben jij die sportieve skileraar die Krachtwereld.nl zoekt? En vind jij het tof om in rustige skiperiodes bij de andere diensten actief te zijn? Dit is allemaal bespreekbaar!

Lees meer over deze vacature


Zoekt jouw wintersportorganisatie ook leraren?

Zoekt jouw wintersportorganisaties ook sneeuwsportleraren? En willen jullie opgenomen worden in dit overzicht? Neem dan contact op met de Nederlandse Ski Vereniging via opleidingen@wintersport.nl.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues