Vacatures in de Nederlandse wintersport

Ga werken bij een Nederlandse wintersportorganisatie en maak van je passie je werk. Bekijk de nieuwste vacatures en solliciteer direct!


Skileraren bij Delphindoorski (Ermelo, GLD)

Delphindoorski te Ermelo is op zoek naar nieuwe skileraren voor op de rolbaan! Ben jij een skileraar en ga jij graag professioneel aan de slag met je passie? stuur dan een mail, met telefoonnummer naar info@delphindoorski.nl, t.n.v. Cas van Veggel

Delphindoorski zoekt skileraren die:

  • Minimaal in het bezit zijn van een niveau 3-diploma of Anwärter-diploma.
  • Enthousiast zijn over de wintersport.
  • Gedreven en flexibel zijn.

Ski- en/of snowboardleraren bij SkiDiscovery (Den Haag, ZH)

Maak van je hobby je werk en wordt leraar bij SkiDiscovery! Ga in seizoen 2023-2024 de uitdaging aan om het niveau, plezier en uithoudingsvermogen van zowel je cursisten als van jezelf naar een hoger niveau te tillen. Naast een marktconform uurloon, zeer gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, lerarentrainingen in Nederland én in de sneeuw, bieden wij middels een studieregeling diverse mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast maken we voor onze Discovery Wintersports reizen naar de sneeuw ook graag gebruik van jouw inzet. Stuur je CV en motivatie naar bas@skidiscovery.nl.

SkiDiscovery zoekt ski- en snowboardleraren die:

  • Minimaal in het bezit zijn van een niveau 3-diploma of Anwärter-diploma.
  • Enige jaren ervaring hebben in de Alpen en het lesgeven is een pré.
  • Een gezonde dosis enthousiasme hebben en de wil om graag iets uit te leggen aan anderen.

Lees meer over deze vacature


Skileraren bij Skicentrum Hoofddorp (Hoofddorp, NH)

Skicentrum Hoofddorp is op zoek naar enthousiaste skileraren voor het nieuwe seizoen! Als skileraar bij Skicentrum Hoofddorp geef je skilessen aan kinderen en volwassenen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Ben jij de skileraar die ze zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@skicentrumhoofddorp.nl. Ze kijken uit naar jouw sollicitatie!

Skicentrum Hoofddorp zoekt skileraren die:

● Beschikken over een erkende skileraarcertificering
● Goede communicatieve vaardigheden hebben
● Ervaring hebben in het lesgeven aan verschillende niveaus
● Flexibel zijn en in staat zijn om in het weekend en tijdens de vakantieperiodes
te werken

Lees meer over deze vacature


Ski- en/of snowboardleraren bij Huski (Oostenrijk)

Huski Reizen is met spoed op zoek naar skileraren voor in de krokusvakantie (24 februari tot 5 maart). Lijkt het je leuk om deze periode (of een deel hiervan) les te geven aan leerlingen van middelbare scholen? Bel/App naar +31 6 40929001 of stuur een mail naar instructeurs@huski.nl

Huski organiseert wintersportreizen voor groepen van middelbare scholen. Hierbij nemen ze leraren mee vanuit Nederland om les te geven in Oostenrijk.
Heb je nog een weekje of paar dagen vrij? Neem dan contact op via mail: Instructeurs@huski.nl of bel/app naar +31 6 40929001. Voor je het weet zit je al in de bus naar Oostenrijk! Onderkomen, vervoer, skipas en eten in het pension zijn allemaal geregeld. Het enige dat jij hoeft te doen is contact opnemen en zorgen dat je erbij bent!

Lees meer over deze vacature


Skileraren bij Wolfskamer Wintersport (Huizen, NH)

Wolfskamer Wintersport is op zoek naar skileraren met een gangbare maatschappelijke situatie en baan, die graag een avond in de week of in het weekend met hun sportpassie bezig zijn.

De Wolfskamer is een vereniging met haar eigen borstelbanen. De vereniging heeft met ruim 4.100 leden en 300 lessen per week de grootste vereniging van Nederland en doet dit al ruim 40 jaar. Doordat de pistes deels beplant is met verschillende dennenbomen komt het wintersportgevoel hier naar boven. Ook de accommodatie is geïnspireerd door de Alpen, wat het gezellig en warm aan laat voelen.

Lees meer over deze vacature


Ski- en/of snowboardleraren bij De Uithof (Den Haag, ZH)

Dit winterseizoen niet naar de sneeuw? Bij De Uithof worden enthousiaste ski- en/of snowboardleraren gezocht! Ben jij degene die het skischoolteam komt versterken?

De sneeuwbaan van de Uithof maakt deel uit van het multifunctionele sportcentrum De Uithof dat aan de zuidwestkant van Den Haag ligt. Het bijzondere van de sneeuwbaan van de Uithof is dat er een bocht in de baan zit, zodat je het einde van de piste niet kunt zien wanneer je start met de afdaling.

Lees meer over deze vacature


Ski- en/of snowboardleraar bij Krachtwereld.nl (Dordrecht, ZH)

Ben jij die sportieve skileraar die Krachtwereld.nl zoekt? En vind jij het tof om in rustige skiperiodes bij de andere diensten actief te zijn? Dit is allemaal bespreekbaar!

Lees meer over deze vacature


Zoekt jouw wintersportorganisatie ook leraren?

Zoekt jouw wintersportorganisaties ook sneeuwsportleraren? En willen jullie opgenomen worden in dit overzicht? Neem dan contact op met de Nederlandse Ski Vereniging via opleidingen@wintersport.nl.

Official partners
Partners
Championship venues