Winterse sferen bij puntenwedstrijd van Ski Selectie Drechtsteden

Afgelopen weekend was het aan Ski Selectie Drechtsteden om een nationale puntenwedstrijd baan te organiseren. Het was de één na laatste wedstrijd voor de voorjaarsvakantie, waarin veel skiërs lekker naar de sneeuw vertrekken. Het was een koude, maar zonnige wedstrijddag met kleine verschillen in sommige categorieën en snert voor het publiek. Oftewel; een heerlijke winterse dag op de skipiste van De Drechtsteden.

Een echte wintersportdag

Goed ingepakt, met het zonnetje op je gezicht en genietend van een kop snert en skiënde mensen. Je zou je zo in de Alpen wanen, maar niets was minder waar, want dit was hoe het publiek van de puntenwedstrijd van Ski Selectie Drechtsteden erbij zat afgelopen weekend. Het was een prachtige winterdag met lage temperatuur en een lekker voorjaarszonnetje. De kou zorgde voor een snelle baan en dankzij de goede voorbereiding verliep de wedstrijd netjes volgens planning. Voor het publiek was er snert en hamburgers geregeld, zodat ze zichzelf warm konden houden. Een heerlijke dag dus en een goede voorbereiding voor de N(J)K alpineskiën baan volgende maand.

Mooie kans voor het nieuwe bestuur

De puntenwedstrijd in de Drechtsteden werd georganiseerd door zowel het aftredende als het aankomende bestuur. Hierdoor kreeg het vertrekkende bestuur een laatste gelegenheid om een prachtige wintersportdag te organiseren, terwijl het nieuwe bestuur direct kon participeren in de wedstrijdorganisatie. Deze constructie vormde een mooie samenwerking, waardoor het nieuwe bestuur direct ingewerkt kon worden en een goede overdracht kon ervaren.

Felicitaties aan de winnaars

Namens Ski Selectie Drechtsteden en de Nederlandse Ski Vereniging feliciteren we de winnaars van de puntenwedstrijd: Fien Reijmers (U8-D), Naut Baerends (U8-H), Falisha Vis (U10-D), Laurent Lim (U10-H), Fenne Rector (U12-D), Javi van den Adel (U12-H), Dycke Wesel (U14-D), Krijn Kramer (U14-H), Fayeline Schyfsma (U16-D), Bastiaan Urban (U16-H), Indy van Zijl (JSM-D) en Thijmen Bruins (JSM-H).

De volledige uitslag vind je op data.wintersport.nl.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues