Troll Nordic Sports geeft clinics aan het personeel van Wageningen University

Troll Nordic Sports heeft clinics cross skate gegeven aan het personeel van de Wageningen University & Research op een sportdag. Onder het motto “Sit less, feel better!” kon personeel van de WUR kennismaken met diverse sporten, waaronder dus cross skate. Omdat de clinics ieder jaar snel uitverkocht zijn, wordt Troll al sinds 2008 jaarlijks uitgenodigd om de clinics te geven. Na kennismaken met cross skate en een aantal basistechnieken, ging men een ronde cross skaten over de verharde en semiverharde paden van het WUR-terrein.

Troll Nordic Sports

Troll Nordic Sports is dé sportvereniging voor rolskiërs, langlaufers, cross skaters, skikers, biatleten, nordic walkers en liefhebbers van andere noordse sporten in de Gelderse Vallei.

Er worden regelmatig rolski-, cross skate- en nordic walkingtochten georganiseerd en we nemen deel aan toertochten en wedstrijden bij andere verenigingen. In het winterseizoen organiseren we een wekelijkse sneeuwfit. Iedereen sport op haar/zijn eigen niveau en altijd in de buitenlucht.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues