Aangepaste wintersporters opgelet: op 13 mei vindt de Para Snow Day weer plaats


Een beperking hoeft je niet te beperken om de sneeuw in te gaan. Dat hebben de Nederlandse paraskiërs en parasnowboarders de afgelopen jaren wel bewezen! Om iedereen de kans te geven een keer te skiën of snowboarden, organiseert de Nederlandse Ski Vereniging daarom de Para Snow Day. Dit evenement wordt speciaal georganiseerd om mensen met een beperking kennis te laten maken met aangepast wintersporten. Daarnaast kun je je ook opgeven voor de talentscout, om te kijken of jij hetzelfde pad als onze pro’s kunt gaan volgen!

Maak kennis met verschillende aangepaste wintersporten

Ook met een beperking kun je prima skiën en snowboarden, dat laten onze Paralympische sporters iedere winter weer zien. Maar waar begin je? Nou eigenlijk op de Para Snow Day, waar je voor het eerst kennis kunt maken met aangepaste wintersporten. Alles wordt hier voor je verzorgd, van materiaal tot begeleiding, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken en vooral plezier kunt hebben.

In 2023 weer grote editie van de Para Snow Day

Na een paar jaar een aangepaste editie vanwege alle coronaregels, kunnen we nu weer groots uitpakken. Behalve dat je kunt kennismaken met verschillende aangepaste wintersporten, zullen er ook presentaties worden gehouden en kun je al je vragen stellen aan onze Paralympische sporters en coaches. De volgende editie van de Para Snow Day vindt plaats op zaterdag 13 mei in SnowWorld Zoetermeer. Zo wordt het een leuke dag voor jong en oud!

Geef je nu op!

De inschrijvingen voor de Para Snow Day zijn inmiddels geopend. Kom kennismaken, geef je op voor de talentscout of help een handje als vrijwilliger. Voor alle opties, meer informatie en de inschrijflinks kun je terecht op de eventpagina van de Para Snow Day.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues