Ga jij mee op het freestyle camp PARK HILL 2022 van Ripstar?

Redactie op 14 september 2022 · aangepast op 14 september 2022 08:00

Altijd al eens een 180 of 360 willen leren? Of een mooie slide over een rail? Dit is je moment! Het freestyle camp PARK HILL komt terug in de herfstvakantie van 14 tot en met 22 oktober 2022 en van 21 tot en met 29 oktober 2022. Jij kan erbij zijn!

Je ziet ze vast wel eens gaan. Die jongens en meiden in het funpark die fantastische sprongen maken of met hun board of ski’s over een rail sliden. Met PARK HILL, georganiseerd door de Nederlandse reisorganisatie Ripstar, kan jij dit ook leren.

PARK HILL is een freestyle camp voor snowboarders en skiërs die hun freestyle tricks willen verbeteren. Het minimale niveau om mee te gaan is dat je zelfstandig op een piste kan skiën of snowboarden kan. Onder begeleiding van ervaren Nederlandse freestyle coaches ga je park rijden en nieuwe tricks leren. Dit alles met riders die net als jij graag tricks willen leren en vooral veel lol willen maken.

Er wordt gereden op de pistes en in het BetterPark op de Hintertux Gletsjes. Het verblijf, eten en feestjes vinden plaats in Gasthof Zillertal in Mayrhofen. Hintertux heeft de laatste jaren een super goed park staan, geschikt voor beginnende freestylers tot aan pro-riders. Door de hoogte van de berg en de grote gletsjer is het gebied de meest sneeuwzekere keuze voor deze tijd van het jaar. De laatste jaren hadden ze zelfs een halfpipe staan.

Tijdens het camp wordt de focus gelegd op park rijden. Dit houdt in dat er kickers/schansen, boxen en rails gereden worden onder begeleiding van bekende freestyle coaches. Daarnaast is er een programma voor de momenten dat we niet de berg op zijn. Denk aan skaten, longboarden, filmavond, kletteren, zwemmen, etc.

Ripstar heeft twee pakketten opgesteld. Een all-inclusive package voor Rookies (10 t/m 17 jaar) en een basic pakket voor Riders (18+). Het maakt niet uit hoe oud je bent, het belangrijkste is dat je stoked bent om nieuwe tricks te leren.
Lees je dit nou en heb jij nog niets gepland in de herfstvakanties ? Meld je dan aan en zorg dat je shred buddies dit ook doen!

Voor meer informatie kan je terecht op: ripstar.nl/parkhill

Wintersport in de buurt: Ripstar

Ripstar is een action sports reisorganisatie uit Amsterdam. In de winter organiseert Ripstar high end off-piste trips voor beginnende en gevorderde freeriders. Ook organiseert Ripstar snowcamps voor jeugd en jongeren en een speciale familiewintersport voor gezinnen. Daarnaast is het ook mogelijk om off-pistemateriaal te huren en een geheel op maat gemaakte groepsreis samen te stellen, zowel voor particulieren als groepen. Wil je meer weten over Ripstar? Check dan snel de pagina van Ripstar binnen ‘Wintersport in de buurt’.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners