Vacature: adviseur binnendienst schadeverzekeringen / medewerker ledenservice (m/v)

De Nederlandse Ski Vereniging is voor de ondersteuning van de afdeling ledenservice per direct op zoek naar een adviseur binnendienst schadeverzekeringen / medewerker ledenservice (m/v), voor 32-38 uur per week.

Taken en verantwoordelijkheden

De afdeling ledenservice is het eerste aanspreekpunt voor bestaande en potentiële leden van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). Je adviseert daarbij - zowel telefonisch als per e-mail - op het gebied van het lidmaatschap, wintersport in het algemeen, het boeken van (wintersport)reizen én de schadeverzekeringen die wij aanbieden. Niet alleen bieden wij schadeverzekeringen met een doorlopende reisverzekering voor leden van de NSkiV, maar ook vanuit de naam Zeker in Sport bieden wij schadeverzekeringen aan sportbonden, sportaanbieders en sporters.

Jij hebt:

 • MBO werk- en denkniveau
 • diploma Wft Adviseur Basis en Wft Adviseur Schade Particulier (Schade Zakelijk is een pré), of
  bereid om deze diploma’s op korte termijn te behalen
 • aantoonbare werkervaring met het adviseren (telefonisch/schriftelijk) in en accepteren van schadeverzekeringen particulier (reisverzekeringen bij voorkeur)
 • affiniteit met (winter)sport

én je bent:

 • accuraat, stressbestendig en klantgericht
 • handig met computers
 • zowel mondeling als schriftelijk sterk in de Nederlandse taal

Wij bieden:

 • salarisschaal 7, conform CAO-Sport, met daarnaast een passend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een informele en ontspannen werksfeer vanuit dé ‘sporthub’ in Nederland, genaamd DeWeerelt van Sport in Utrecht

Over de Nederlandse Ski Vereniging en Zeker in Sport

De Nederlandse Ski Vereniging is naast een sportbond ook een organisatie die zich inzet voor alle circa één miljoen wintersporters in Nederland. Of je nu semiprof of recreant bent, snowboarder, skiër of langlaufer, de Nederlandse Ski Vereniging is er voor jou. Het is dé organisatie waar je moet zijn als je op zoek bent naar informatie en inspiratie op het gebied van wintersport. De Nederlandse Ski Vereniging bedient haar 70.000 actieve leden niet alleen op het gebied van (top)sport informatie en inspiratie, maar biedt haar leden ook een unieke doorlopende reisverzekering aan.
Zeker in Sport is dé tussenpersoon voor sportbonden, sportaanbieders en sporters om het risico dat zij lopen bij het beoefenen en uitvoeren van hun (sport)activiteiten te verzekeren. Haar meerwaarde komt naar voren in uitgebreide kennis van verzekeringen, gecombineerd met een passie voor sport.

Wil je reageren?

Stuur je reactie naar m.stoffelsen@wintersport.nl of schrijf naar Nederlandse Ski Vereniging, Orteliuslaan 1041, 3528 BE Utrecht, t.a.v. Marianne Stoffelsen.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Caroline van den Boogaard, manager verzekeren, telefoonnummer (030) 307 78 08.

De Nederlandse Ski Vereniging kent een actief anti-rookbeleid.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Volledige vacature: adviseur binnendienst schadeverzekeringen / medewerker ledenservice (m/v)

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues